KOTI-FIX

Kanssamme voit toteuttaa remontit huolettomasti, aina suunnittelusta remonttisiivoukseen - tai mitä tahansa siltä väliltä. Työskentelemme tarvittaessa myös "apumiehinä" vaikeissa ja isoissa remonttiprojekteissa.

Lattiasta kattoon, rungosta pintamateriaaleihin, ja pihatöistä keittiöremontteihin. Kerro meille suunnitelmasi - me toteutamme ne.

MUUT PALVELUT | HINNASTO | OTA YHTEYTTÄ


ASIAKKAIDEMME KOMMENTTEJA:

"Hyvä työnjälki, järkevä hinta, hyvä asiakaspalvelu. Asiantuntemusta asiaan löytyi" -Marika Y."

"Tein täyden sisärempan taloon ja tottakai kattolistat jäi laittamatta. Soitto Ucco palvelulle ja yli 100 metriä listaa laitettu reilussa päivässä. Käsittämättömän nopea kaveri ja erittäin hyvä työnjälki. Tulen käyttämään aina Uccoa kun itse alan laiskaksi,  10+" -Petri T.

"Pari vuotta roikkuneet tehtävät saa hoidettua tunnissa. Itse sain viimeinkin sängynpäädyn paikalleen, raskaat arvotaulut seinälle sekä pari tarviketelinettä seinään tunnissa." Susanna S.

"Kiitos hyvästä työstä, makkari sai uudet tapetit ja ovenpielet ja ovet uuden maalin . Nopeaa ja siistiä jälkeä" -Tiina T.

"Erinomaista maalaus- ja tapetointijälkeä. Suosittelen, plussaa mukavat työntekijät" -Jaana T.

"Kyllä on mahtava että meillä torniossa on tuollainen yritys. Varauksesta lähtien homma on toiminut kun ajatus. Työntekijä soittaa kun lähtee hallilta, tulee ajallaan, työntekijä on asiakaspalvelutaitoinen, suorittaa työnsä todella hyvin, siistii paikat päivän päätteeksi. Kiitos" -Sanna R.

Lue lisää palautteita Facebook-sivultamme.

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin