Palveluesittely - Kotisiivous

Palveluesittely - Kotisiivous

Haaveiletko puhtaammasta kodista, tai haluaisitko saada enemmän vapaa-aikaa? Olipa kyseessä sitten kertasiivous, tai jatkuvampi ylläpitosiivous, ammattilaisen tekemän siivouksen jälkeen kotisi on ihanan puhdas ja raikas. Mikäli toimintakyky on alentunut, voi siivouksen saada ilman arvonlisäveroa, jolloin palvelun hinta on 24% edullisempi.

"Kodin suursiivous sai miltei herkistymään! Miten ihana oli tulla kotiin töistä, kun lattiat oli tassun jäljistä puhtaat, kylppärin seinät kiilsi sekä saunan lasiseinästä näki taas läpi!! Mahtava palvelu, mahtava siivooja ja mahtava ensi kokemus kodin siivouspalvelusta! Suosittelen! Kiitos vielä!"

"Laajin siivouspaketti ja vielä jääkaapin ja hellan takustat päälle. Kaikki tämä sillä aikaa ko olin pitkän päivän töissä, ihana tulla puhtaaseen kotiin! Tuntu että hyllyissäki vaihtu väri ja telkkarin kuva terävämpi ko pölyt pyyhitty aivan liian pitkän ajan jälkeen. Ainut miinus on ku näkee nyt tuon lattian ja lattialistat sontakerroksen alta, nii nehän on nii hirviät että pittää lattiaremonttia alkaa suunnittelemaan. Mutta siivous ja palvelu 6/5"

Alusta asti meillä on ollut tavoitteena laadukas lopputulos ja erinomainen asiakaspalvelu. Kun me alettiin saamaan asiakkailta tällaisia palautteita, silloin me tiedettiin, että ollaan onnistuttu näissä tavoittessa. Tehdyt virheet ja erheet, onnistumiset sekä saadut palautteet ovat auttaneet meitä kehittämään yrityksemme toimintatapoja aina vain parempaan suuntaan.

Mutta millaisia käytäntöjä ja toimintatapoja meillä sitten on, ja mitä kaikkea kotisiivoukseen oikeastaan sisältyykään?

Jotta saat mahdollisimman tarkan kuvan kaikesta, niin aloitetaampa ihan alusta, siis siitä kun meillä aloittaa uusi siivooja.

KOULUTUS

Meille on tärkeää että siivouspalvelumme ovat yhdenmukaisia, huolimatta siitä kuka siivoojista työn suorittaa. Siksi jokainen siivooja aloittaa ensimmäisen työvuoronsa perehdytyksellä. Perehdytyksessä siivooja tutustuu mm. valmiisiin siivouspaketteihin, meillä käytettäviin siivousvälineisiin ja ajanvarauskalenteriin. Käytössämme on laaja koulutuspaketti, joka käydään jokaisen uuden siivoojan kanssa läpi ensimmäisten kuukausien aikana, aiemmasta koulutuksesta ja kokemuksesta huolimatta. Tällä tavalla pyrimme varmistamaan sen, ettei siivouksen laatu muutu siivoojan vaihtuessa.

Ennen ensimmäistä asiakasta, uusi siivooja tekee testisiivouksen joko omiin tiloihimme, tai etukäteen sovitussa asiakaskohteessa. Tämän jälkeen hän alkaa siivoamaan asiakaskohteita kouluttajan kanssa, kunnes on valmis siirtymään toisen siivoojan työpariksi. Kun siivooja hallitsee työskentelytapamme ja tuntee asiakaskohteet, pääsee hän tekemään siivouksia myös yksin.

Jos ja kun niitä virheitäkin välillä sattuu – ei siivous jää asiakkaan vastuulle, vaan käymme aina korjaamassa puutteet veloituksetta.

TYÖVÄLINEET

Käytämme aina yrityksen omia siivousvälineitä ja siivousaineita mm. työergonomian ja aseptisuuden vuoksi. Vaikka aseptista siivousta käytetään pääasiassa erityistä puhtautta vaativissa tiloissa, kuten sairaaloissa, me käytämme tätä myös kotisiivouksessa. Aseptisessa siivouksessa käytetään tietynlaista siivousjärjestystä ja tietynlaisia menetelmiä, jolloin lika saadaan poistettua, ja vältetään sen leviämistä. Kun siivouksessa noudatetaan tiettyä kaavaa, on työteko tehokasta ja järjestelmällistä, ja lopputulos on laadukas.

Siivoojat kulkevat pääasiassa työautoilla, joista kaikki ovat varusteltu samalla tavalla. Autoista löytyy mm. siivouslaukut, kaikki ylläpitosiivouksessa käytettävät välineet, sekä tietenkin erikoisempia välineitä ja puhditusaineita yllätysten varalle.

SIIVOUS

UCCO-palveluilla on käytössä valmiita siivouspaketteja, joihin siivouksen sisältö on määritelty tarkasti etukäteen, mutta osa asiakkaistamme haluaa räätälöidyn siivouksen, ja sehän meille sopii! Siivouksen sisältö voi vaihdella vaikka jokaisella kerralla, jolloin asiakas ilmoittaa meille toiveensa, tai siivooja katsoo siivouksen tarpeen, ja toteuttaa sen varatun ajan puitteissa. Jokaiselle säännölliselle siivousasiakkaalle on olemassa omat ”siivouskansiot”, joista siivoojan on helppoa tarkistaa ajankohtainen tilanne ennen siivouksen aloittamista.

Kotisiivouksien kesto ja säännöllisyys vaihtelee todella laajasti. Kun yhdessä kohteessa käydään siivoamassa viikottain kuusi tuntia, niin toisessa siivotaan viiden viikon välein tunti. Yhtä oikeaa tapaa ei siis ole, vaan siivousaika riippuu mm. asiakkaan tarpeesta, toiveista ja budjetista.

Säännöllisen siivouksen hinta on 44 €, ja kertasiivouksen hinta on 46 €, yrityksille hinta räätälöidään tapauskohtaisesti, ja kotipalveluiden tukipalveluna hinnasta saa arvonlisäveron (24%) pois.

ARVONLISÄVEROTON KOTIPALVELUIDEN TUKIPALVELU

Tukipalvelut ovat yleensä ensimmäisiä ostettavia palveluita, joita voi tarvita itsenäisen asumisen tueksi. Jos toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai sairauden myötä, voi kotisiivousta, sekä muita arjen palveluita hankkia arvonlisäverottomasti, tällöin hinnaksi jää 35,48 €/h, ja tästä voi vielä hakea kotitalousvähennystä, joka on tänä vuonna 60%.

Arvonlisäverottoman tukipalveluiden saamiseksi ei tarvitse olla kotihoidon asiakas, eikä siihen tarvita erillistä päätöstä, vaan se voidaan myöntää oman asiantuntijamme arvion perusteella. Tukipalveluista tehdään palvelusuunnitelma ja -sopimus.

Arvonlisäveroton kotipalvelu on saatavilla kauttamme Torniossa, Kemissä ja Keminmaassa.

Ja lopuksi..

Jos sulla herää kysymyksiä tai haluat varata vaikkapa kartoituskäynnin niin kurkkaappa: www.vello.fi/ucco, samasta paikasta saat varattua myös siivouksen.

"Pitääkö paikat järjestellä ennen siivousta, ja saako lemmikki olla kotona siivouksen aikana?" Katso usein kysytyt kysymykset täältä.

24.1.2022 16.21