"Jonkunhan se siivouskin on tehtävä, ja me teemme sen mielellämme"

Toimisto

Puhdas ja siisti toimisto tekee toimistolla olosta miellyttävämpää. Kun pölyt on pyyhitty, lattiat siivottu, ja roskikset tyhjennetty, voitte keskityä täysin omaan työhönne - eikä siivousvuoroista tarvitse enää kiistellä.

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa siivouksen sisällön ja työskentelyohjeet, sekä luomme jokaiselle kohteelle sopivan suunnitelman niin ylläpitosiivouksista kuin perussiivouksista. Asiakkainamme on mm. pieniä 1-2 hengen toimistoja sekä suurempia, useamman sadan neliön yritystiloja Kemi-Tornio alueella.


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä yrityksenne tarpeet!

040 848 8224

siivous@uccopalvelut.fi

Liiketila

Puhtaassa ja siistissä liiketilassa on ilo työskennellä.  Meiltä löytyy vankka osaaminen liiketilojen puhtaanapitoon ja meille on ensiarvoisen tärkeää käyttää jokaiseen tilaan oikeita siivousmenetelmiä, -välineitä sekä -pesuaineita. Huolehdimme että lattiat pysyvät puhtaina ja kestävät kulutusta. 

Noudatamme myös aina aseptista siivousjärjestystä, jolloin taudit ja mikrobit eivät pääse leviämään niin herkästi, siivous etenee järjestelmällisesti ja pystymme tuottamaan laadukkaan sekä huolellisen siivoustuloksen.


Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Yhteensä:
    Kassalle